Меню Затваряне

Връщане на стока

НАЙ-ДОБРАТА ГАРАНЦИЯ В ТОЗИ БИЗНЕС

Искаме да сте щастливи всеки път когато купувате от нас.

Ако не харесате това, което сме ви изпратили, информирайте ни. И ние ще ви заменим или възстановим парите за всеки продукт, който не е персонализиран. 

За нашите персонални продукти ние гарантираме 100% за материала и труда. Ако желаете, можете да ни ги върнете в оригиналната им опаковка и състояние за замяна, отстъпка или връщане на парите ви.

Това е нашият ангажимент за перфектната услуга към клиентите ни.

ВНИМАНИЕ! Ако сте поръчали чупливи продукти като чаши или чинии, при получаване моля, отворете пакета ПРЕД куриера. В случай, че някой от продуктите е счупен ще ви бъде сменен безплатно. В противен случай замяната ще е за ваша сметка.

Нашата политика на връщане…

За възстановяване на продукт купен от нас можете да ни го върнете в 7 дневен срок в оригиналната опаковка и състояние ( без носени и прани ). Моля включете и копие от документа даден ви от куриера при доставката. Както и пояснение какво точно желаете – замяна, подмяна или връщане на парите. Също искаме да знаем, каква е причината за връщането на продукта за да подобрим качеството на нашите продукти и услуги. Ако върнете продукт заради наша грешка в размера, цвета или изработката ние ще ви го заменим безплатно. В противен случай дължите транспортните разходи.

Имайте предвид ,че персонализираните и пригодени продукти не могат да бъдат върнати или разменени с изключение на случайте при дефект на материала или грешка при изработка на щампата.

Съобразно закона за защита на потребителите:
чл. 50
(Доп. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: поръчка
чл 57 (Отм. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов – ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори:
за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

За повече информация моля позвънете на +359 876 876 705