Меню Затваряне

Тениска със снимка

Ако имате любима снимка, която искате винаги да виждате, можете да я сложите в рамка и да я окачите у дома. Но ако снимката е толкова яка, че искате да я споделите, най-добрият вариант е да поръчате и носите тениска със снимката.

Да носите тениска със снимка и надпис може да бъде страхотно преживяване – оригиналният ѝ дизайн ще ви позволи не просто да изпъквате сред тълпата, но и да разкриете своята собствена индивидуалност.

Прочетете каква тениска с ваша снимка можете да имате, как можете да направите ежедневието или празниците си наистина щури с персонализирана тениска със снимка, цената на която е напълно приемлива, и как да я поръчате в teniski.eu.

Тениска със снимка по ваш избор – каква снимка да сложите?

Обикновено хората носят тениска със снимка по избор на звезда – артист, музикант, спортист… Вие пък може да носите тениска със снимка на себе си – все пак вие сте звездата на живота си, бъдете достатъчно смели, за да го заявите! Освен това, може да е забавно да гледате как хората местят очи нагоре-надолу, докато виждат лицето ви на две места едновременно.

Тениска със снимка 1
Тениска със снимка за приятели

Естествено, можете да си поръчате тениска със снимка по поръчка на звезда от любим филм, сериал или банда. Вместо да търсите навсякъде такава тениска с моя снимка, можете просто да изберете любим фотос (включително със самите вас) и да си поръчате персонализирана тениска, точно каквато винаги сте искали.

От друга страна, можете да носите тениска със снимка на любими хора – децата, половинката си, родителите или приятелите си. Това е прекрасен начин да разкриете обичта и привързаността си към тях и да я заявите пред целия свят. Такава тениска със снимка, цената на която е повече от приемлива, ще зарадва не само вас, но и любимите ви хора.

Много от нашите клиенти поръчват тениска със снимка и надпис от любимо място – планински или морски пейзаж, градски изглед, домът на баба или на родителите. Това са места, на които са били щастливи, и докато носят такава тениска със снимка по избор, носят със себе си и хубавите си спомени.

Можете да си направите и тениска със снимка по поръчка от любимо събитие като сватба, рожден ден, бал, което с удоволствие бихте си припомняли винаги.

Технологията на печат на тениски с ваши снимки позволява да се отпечатат всякакви изображения, дори подобрявани с Фотошоп или други програми за редактиране. Така че можете да си направите колаж или да добавяте надписи и да поръчате да превърнем вашето творение в страхотна тениска със снимка, която да носите с още по-голямо удоволствие.

Тениска със снимка 2
Тениска със снимка за двойки

Нещо повече, можем да отпечатаме и тениска със снимка по избор на карикатура или шарж, който би зарадвал вас или любим човек. Така ще се получи още по-забавна и оригинална тениска със снимка по поръчка, която ще разкрие вашето прекрасно чувство за хумор и самоирония.

И, разбира се, можете да си направите подарък – снимки върху тениски, които ви мотивират. Това ще бъде перфектният начин да продължавате напред ден след ден, без значение дали се грижите за здравето си, напредвате в кариерата си или преминавате през житейско изпитание. Такава тениска с ваши снимки ще ви напомня винаги откъде сте тръгнали, накъде отивате и най-вече – че можете да стигнете до целта си.

Отпечатване на тениска със снимка за подарък

Най-често тениска със снимка и надпис се поръчва за подарък. Това е наистина мил и сантиментален начин да подарите обич и признателност.

Всяка баба би се гордяла да носи тениска със ваша снимка – на своите внуци. Всяка любима жена би се радвала да носи снимка от щастлив момент с любимия си мъж (и обратно, разбира се). Всеки родител би носил тениска със снимка по поръчка на детето си с удоволствие и усмивка.

Разбира се, можете да поръчате на свой приятел тениска със снимка, цената на която е повече от страхотна, на цялата компания в някой от най-щурите ви моменти, за да носи спомена и да се усмихва всеки път, когато я облече.

Тениска с моя снимка – подарък за двойки

Бъдете от двойките, които с удоволствие си подаряват тениски с ваши снимки. Снимката може да бъде обща и да поръчате мъжка и дамска блуза с една и съща снимка, за да личи, че сте заедно. Може и да си поръчате тениска със снимка по избор на нея за него и на него – за нея. Така всеки един от вас ще носи любимия точно до сърцето си през целия ден.

Тениска със снимка 3
Тениска със снимка – качи снимка от твоето устройство

Тениска със снимка по поръчка – оригинални идеи за празници

Рожден ден, абитуриентски бал, ергенско или моминско парти, сватба – всеки от тези лични празници е страхотен повод да проявите креативност, за да го превърнете в наистина незабравим.

Оригинален начин да направите празника на приятел или любим човек още по-забавен е да му приготвите изненада: да поръчате по една тениска със снимка, цената на която няма да ви смути, за всеки участник в партито. Представете си само изражението му, докато празнува, заобиколен от собственото си лице! При това не е задължително на всяка тениска със снимка по избор да има една и съща снимка, може да подберете различни забавни или сантиментални снимки на празнуващия, за да направите купона още по-весел. За него/нея може да поръчате тениска с ваши снимки на цялата компания, която ще е едновременно мил спомен и практичен подарък.

Разбира се, можете да направите и нещо съвсем неочаквано за свой собствен празник и да подарите по една тениска със снимка на всичките си гости. Дали снимката ще е лично ваша или на цялата компания, дали ще е закачлива или сериозна – това не е важно. Но при всяко положение подаряването на тениски с ваши снимки на вашите гости ще е страхотна изненада, която ще направи партито още по-приятно и ще им остави хубав спомен.

Тениска със снимка по поръчка от teniski.eu

Да поръчате отпечатване на снимка върху тениска в teniski.eu е изключително лесно. Разполагаме с богат асортимент от тениски в различни размери, цветове и модели, за да ви дадем възможност да поръчате не просто тениска със снимка и надпис, а такава, каквато би била харесана и носена с удоволствие. Имате възможността сами да създадете визията, като следвате лесните стъпки, за които сме ви оставили подробни указания.

Тениска със снимка 4
Тениска със снимка на твоето хоби

Първо изберете модел, цвят и размер, след което качете снимката, която желаете. Остава да видите визуализатора и да прецените с какъв размер искате да отпечатаме снимката. Натиснете бутона за поръчката и след няколко дни пред вратата ви ще пристигне вашата лична тениска със снимка, точно такава, каквато сте я поръчали.

Ако имате каквито и да са въпроси относно моделите, дизайна и изработката на вашата персонализирана тениска със снимка, цената на която не е за сметка на качеството. Не се колебайте да ни попитате.

Тениска със снимка по ваш избор – каква снимка да сложите?

Отпечатване на тениска със снимка за подарък

Тениска с моя снимка – подарък за двойки

Тениска със снимка по поръчка – оригинални идеи за празници

Тениска със снимка по поръчка от teniski.eu

  • Тениска със снимка 1-1
    Тениска със снимка 1-1 - Разгледайте при нас!