Меню Затваряне

Как да поръчам?

1.Изберете си продукт от многобройните ни продукти разделени в подкатегории за по-лесно търсене.

2.След като изберете продукта, който желаете, може да изберете щампа от нашият каталог. Когато изберете „Видове щампи“ ще се отворят всички подкатегории щампи.

3.След като изберете щампа и я маркирате можете да променяте разположението и размера й върху продукта. Някои от щампите позволяват промяна на цвета им.

!!!За да правите промени по щампата, тя трябва да е маркирана (щампата се маркира с клик на мишката върху нея)

4.Може да добавите текст на вашият продукт. След като въведете текста който желаете натиснте бутона „Добави текст“. От бутона „Смени шрифт“ може да смените шрифта на текста който сте набрали. Може да променяте големината и цвета на текста,както и да го огъвате.

!!!За да правите промени по текста, той трябва да е маркиран (текста се маркира с клик на мишката върху него)

5.Може да качите ваша снимка от „Качи снимка“. Трябва да се съгласите с условието за качване на снимки на нашия сайт. След като изберете снимка от вашият компютър трябва да я маркирате (клик на мишката върху снимката) и тя ще се качи върху вашият продукт. Ако разстегнете снимката прекалено много ще излезне предупреждение че това ще повлияе на качеството на печата. За качествен печат моля използвайте максимално големи изображения.

6.След като направите дизайна който желаете може да смените цвета на продукта ако се предлага в няколко цвята. За продуктите от тениски и облекла може да добавяте дизайн на лицето и на гърба на продукта.

7.След като сте готови с всичко изберете от кой размер колко тениски желаете. Ако имате допълнителни изиквания и/или условия може да ги попълните в “Допълнителни инструкции и коментари”.  Последната стъпка е добавянето на продукта в потребителската кошница с натискане на бутон “КУПИ”.