Меню Затваряне

Добре дошли в Teniski.EU

През 2006 г., ние хората, които стоим зад teniski.eu, започнахме едно ново начинание. След дългогодишен опит в сферата на търговията ние създадохме този сайт и вложихме усилията си в развитието на една идея, която до този момент не беше толкова популярна в страната ни; не и за нас, не и за обикновения работещ, средностатистически българин. Решихме  да предложим нещо на пазара, което да стане по-достъпно като услуга за всеки  – персонализирани продукти за масовия потребител.   

Тогава и в далечните години преди това, този вид услуга в стараната ни, беше предимно популярен и използван от търговски фирми и представители, агенции, бизнес компании , такива предлагащи административни услуги или с други думи потребители на едро.

Поне веднъж сме виждали или сме получавали подаръчни продукти от фирми с техните лога, а именно: визитки, фирмени календари, писалки, тефтери, химикалки, брошури и т.н.; и всичко това с рекламна цел, с цел представяне, запознаване или популяризиране на даден бизнес, или организация.

В световен мащаб и с напредването на технологиите, преди много години, освен че гамата на персонализираните продукти се разшири, нарасна и интереса към този вид услуга, като започна да я превръща в нещо вече достъпно и за масовия потребител, нещо което вече можеше да се използва в друга насока и не само с рекламна цел, а и за лично ползване.

И тук се появяваме ние. С нашия усърден екип си казахме, че ако нещо вече се прави по света, защо да не може да се осъществи и в България. С тази мисъл и с много упоритост и постоянство през годините, ние днес сме хората, които предлагат огромна гама от персонализирани продукти, до които вече всеки има достъп; които вече всеки може да си позволи; всеки може да поръча, и които се изработват по идея, дизайн и желание на клиента.

Teniski.eu е платформата, която ще ви предложи отлични идеи за всеки повод и всяка възраст.

Дали сте част от голяма търговска компания, която търси корпоративни подаръци за своите партньори или служители, или сте някой, който просто желае да зарадва свой близък с подарък, teniski.eu може да ви предложи рекламен продукт или подарък, за да осъществите своята идея. Защото днес персонализираните продукти са по-лични, по-креативни, по-интересни  и с малко въображение от ваша страна и помощ от наша, можете да поръчате нещо оригинално и запомнящо се: за голямата фирма – практичен подарък, рекламен продукт, брандиран сувенир за ефективен маркетинг, а защо не някоя изненада за фирмения тиймбилдинг; а за масовия потребител и обикновения човек – личен, забавен, запомнящ се или емоционален подарък за всеки повод от раждането на едно дете, кръщенето, рождения ден, именния ден, семейното тържество, празник или сватба, до достолепния юбилей на любимите баба и дядо, а защо не забавен подарък за приятел/приятелка или някой на когото просто искаш да кажеш „Обичам те!”.

А ако искате да научите повече за това, което ние правим; продуктовата гама, която предлагаме; оригинални идеи, които можем да осъществим за вас или полезни, занимателни и актуални публикации свързани с нашия бранш, Ви насърчаваме отново да посетите нашия уебсайт или блог.

Добре дошли в teniski.eu!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *